ITAS gaat partnership aan met het IvDM voor duurzaam rijden

Schade en ongevallen

ITAS-Systems Tachograaf Analyses

Uw Experts in Ongevallenanalyse, Schadeanalyse en Fraudeanalyse
Bij ITAS-Systems bieden we uitgebreide tachograafanalyses aan, waarbij we ons specialiseren in drie cruciale gebieden: ongevallenanalyse, schadeanalyse en fraudeanalyse. Met onze diepgaande expertise en geavanceerde technologieën helpen wij u bij het verkrijgen van nauwkeurige en betrouwbare inzichten, essentieel voor een veilige en efficiënte bedrijfsvoering.

 ITAS tacho                         
  Analoge tachograaf      Digitale tachograaf

 

Ongevallenanalyse
Onze deskundigen analyseren gedetailleerd de gegevens van tachografen om de oorzaken van ongevallen nauwkeurig vast te stellen. Dit helpt niet alleen bij het oplossen van geschillen, maar ook bij het verbeteren van veiligheidsmaatregelen om toekomstige incidenten te voorkomen.

Schadeanalyse
Met onze schadeanalyses kunt u snel en effectief de omvang en oorzaken van schade aan voertuigen bepalen. Onze grondige rapportages ondersteunen u bij het afhandelen van verzekeringsclaims en het implementeren van preventieve maatregelen.

Fraudeanalyse
Voorkom fraude en misbruik met onze gespecialiseerde fraudeanalyse diensten. Wij detecteren onregelmatigheden en verdachte activiteiten in uw tachograafgegevens, waardoor u snel kunt ingrijpen en uw bedrijf kunt beschermen tegen financiële verliezen.

Waarom kiezen voor ITAS-Systems?
- Deskundig Team: Onze analisten hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis in tachograafanalyses.
- Geavanceerde Technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën om u de meest nauwkeurige en betrouwbare analyses te bieden.
- Betrouwbare Inzichten: Onze gedetailleerde rapportages helpen u bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het verbeteren van uw bedrijfsvoering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe ITAS-Systems u kan helpen bij het optimaliseren van uw veiligheid en efficiëntie.

Optimaliseer uw bedrijfsvoering met ITAS-Systems – Uw partner in betrouwbare tachograafanalyses.