ITAS gaat partnership aan met het IvDM voor duurzaam rijden

ITAS brandstof reductie

ITAS-Systems levert ook kennis en kunde op het gebied van brandstof en kosten reductie met behulp van de (digitale en analoge) tachograaf gegevens. Mede door de jarenlange ervaring staan wij bekend als de specialisten op dit gebied en kunnen wij aantoonbare kostenreducties bereiken tot wel 12%.

 De resultaten van ITAS analyse zijn verrassend en laten zien dat er veel te besparen valt. Deze analyses geven niet alleen u als ondernemer een veelheid aan mogelijkheden voor kostenoptimalisering van het wagenpark, maar ook wordt de levensduur van uw kostbare vervoermiddelen aanzienlijk verlengd, de restwaarde verhoogd en vindt er minder schadelijke uitstoot plaats. Economisch en ecologisch bewust rijden gaan dus dankzij ITAS hand in hand.

ITAS verlaagt uw kosten
ITAS helpt u als ondernemer uw kosten te verlagen, slijtage te verminderen en uw effectiviteit te verhogen. Deze analyses geven u inzicht in het actuele brandstofverbruik, rijstijl, slijtage, veiligheid, fraude en onderhoudskosten. Hiernaast krijgt u ook inzicht in de verschillen tussen merken / modellen voertuigen onderling. Het analyseren geschiedt op basis van rangschikking per vervoer/transportsector: Nationaal-, Internationaal- of personenvervoer, distributie, container- of volume transport, koeriers- en bodediensten, enz.

ITAS vraagt geen investering
ITAS heeft nog een belangrijk voordeel. Dankzij, door ITAS-Systems ontwikkelde, (microscopische) scan apparatuur en speciale software wordt alle bovengenoemde informatie gehaald uit zowel de analoge als de digitale tachograaf. U hoeft zelf dus niet te investeren in dure boordcomputers blackboxen, software, CANbus-verbindingen communicatiekosten of abonnementen.